20 Nisan 2013 Cumartesi

Ne Umdum Ne Buldum;Tanaçan Makyaj Fırçası Rezaleti

20 Nisan 2013 Cumartesi
Şimdiye kadar alıpta böylesine pişmanlık duyduğum,bu kadar berbat bir ürün olmamıştı çook uzun zamandır.Gelin görün ki tanaçan kozmetiğin makyaj fırçası bana bunu yaşattı.Fırçanın kılları o kadar kalitesiz ve sert ki sanırsınız insan yüzüne sürmek için değil başka bir amaç için yapılmış.İlk kullanışımda fırçadaki kıl dökülmesi ve sertliğini saf bir düşünceyle yeni olmasına falan bağladım.Lakin yok öyle bir şey.Fırçayı yumuşar belki diyerek makjaj fırçası temizleyiciyle bir güzel yıkadım fakat ne fırçada bir yumuşama oldu ne kılların dökülmesinde bir azalma.Fırçanın bütün makyaj malzemesini yuttuğundan bahsetmiyorum bile,ki bu kalite karşısında o özellik önem teşkil etmede 2.sıraya düştü bile.


Onu geçtim dandik bir kozmetikten 5tl ye alabileceğiniz bir makyaj fırçasının beşte biri kalite bir ürün değil.Yüzüme sürersem sivilce,tahriş vb.yapmasından korktuğum için bir daha da kullanmadım,zira fırça at kılı gibi sert :( 


Paranın boşa gittiğine mi yanarsın hayal kırıklığınamı artık.Markanın diğer ürünleri için ne kadar ön yargısız olabilirim bundan sonra bilmem ama, Tanaçan Kozmetik makyaj fırçası klasında benim gözümde bitmiştir.

2 yorum:

  1. Fırça gerçek kıl gibi duruyor öyle mi? Bebek şampuanı-zeytinyağı karışımı biraz yumuşatabiliyor kılları..
    Dökülme içinde sapını çıkarıp arkadan yapıştırıcı enjekte edilebilir ama uzun iş, elf'in bir fırçasında denemiştim sapını tam olarak oturtamadım tekrar..

    YanıtlaSil
  2. Bu fırçaya pek bir şeyin kar edeceğini sanmıyorum :) Gözden çıkardım zaten. Ama dedğin bebek şampuanı ve zeytinyağı fikri gerçekten hoşmuş,kurtarılabilir fırçalar için kesinlikle denenmeli :)

    YanıtlaSil