23 Ocak 2013 Çarşamba

Ürün İncelemesi #Max Factor Creme Puff Pudra#

23 Ocak 2013 Çarşamba
Bu pudranın postunu yapmak için niye bu kadar çok bekledim bilmiyorum,zira devamlı kullandığım ve yedeklediğim bir ürün.İlk kullandığımdan beri o kadar memnunum ki kutu bitmeden yenisini almıştım.Benim tavsiyemle ürünü alan iki arkadaşım da yine aynı şekilde severek kullanmakta.
Benim favori makyaj malzemelerim pudra ve rimel olduğu için,bu ürünü keşfettiğimden beri toplam beş kutu bitirdim Max Factor creme puff pudradan,ve en beğendiğim özelliği doğal görüntüsü.Yüzünüz çok kuru olmadığı zamanlarda uygulandığında yüzde varlığı bile anlaşılmıyor,çok hoş ışıltılı aydınlık bir görünüm veriyor. Tabii ki bu noktada cilt tonuna uygun pudrayı seçmek çok önemli,bildiğim kadarıyla Max Factor Creme Puff'ın sekiz tonda renk seçeneği var.Bu sayede cildinize uygun tonu yakalama şansınız yüksek.
Fakat şunu söylemeliyim ki pudra alırken cildinize uyumlu görünen rengin bir ton açığını alın,şimdiye kadar ki deneyimlerim sonucu vardığım sonuç bu :)
Ben Truly Fair 81'i kullanıyorum,serinin en açık rengi bu sanırım,benim ten rengime çok uydu.Kesinlikle ciltte tortu bırakmıyor.Hafif bir dokusu var bu sayede sürüldüğünde bile cildinizin hava aldığını hissedebiliyorsunuz.Doğal görünümünü kullandığınız zaman kesinlikle farkedeceksiniz :) Sonuç olarak bu ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum :)


3 yorum:

  1. Ben de çok seviyorum bu pudrayı. Tanışmak için neden bu kadar geç kalmışım ki =))

    YanıtlaSil
  2. bende pudra kullanmayı seviyorum her kadının çantasında olması lazım bence, çünkü küçük kusurları ve cildimizdeki parlamayı kontrol edebiliriz bu şekilde, önerin için sağol mutlaka denicem. :))

    YanıtlaSil
  3. ben de bu ürünü kullanıyorum, cildi hiç kurutmadığı için çok seviyorum.

    YanıtlaSil