14 Ocak 2013 Pazartesi

Sally Hansen No:540 :)

14 Ocak 2013 Pazartesi
Evet, bugünkü postumuz benim çok severek kullandığım ve hakkında bloga yazma fırsatını hanüz bulduğum bir oje hakkında, Sally Hansen 540 :)


Blogumda Sally Hansen markasının oje postunu ilk kez yaptığımdan ötürü yapısı ve fırçası hakkında biraz bilgi vermek istiyorum. Öncelikle, Sally Hansen ojelerin benim en sevdiğim özelliklerinden biri hatta en sevdiğim özelliği :) fırçası. Kalın köşeli ve keskin hatlara sahip bir fırçası var bu sayede de oje sürmekte çok usta olmayanların bile sürerken taşırmasına nerdeyse hiç olanak vermiyor. Sürüm ve fırça kalitesi açısından  mükemmel diyebilirim. 


Ojenin yapısı ise bir hayli koyu. Water Marble ve Konada çok rahat gidebilecek bir yapısı var bence. Oje koyu kıvamlı ve fırçası kalın olduğu için tırnağa kalın bir kat olarak sürülüyor,bu nedenle ikinci katı sürmenize gerek kalmıyor. Fakat siz ince sürümlü tek katçılardansanız ojenin bu özelliği hoşunuza gitmeyebilir onuda söyleyeyim :)


Sally Hansen ojelerin bir diğer sevdiğim özelliği ise şişe tasarımı. Elle çok rahat kavranan ergonomik bir tasarımı var. Fırça başlığı da aynı şekilde kalın olduğu için tutup sürmesi çok kolay :) Ojenin şişesinin bir hayli büyük olması avantaj fakat fırça kalın sürümler yaptığı için şişenin verimliliği de bu ölçüde düşüyor onu da göz önünde bulundurmak lazım :)


Ojenin rengi ise resimde de çok net görüldüğü üzere tatlı bir nar çiçeği. Her ne kadar yaz ojesi gibi görünse de ben mevsime göre oje ayırt etmediğim ve o günkü moduma göre oje sürdüğüm için bu rengi kışın da  severek kullanıyorum. Özellikle, krem rengi boğazlı kazakla ve modern at kuyruğu saç ile çok tatlı duruyor bence :)


Son olarak bahsetmek istediğim konu ise ojenin kalıcılığı. Malesef bu konuda Sally Hansen sınıfta kalıyor, Ojenin ilk sürüm hali ile kalıcılığı bir gün diyebilirim, suya falan değdiğinde hemen uçları soyulmaya başlıyor. Eğer her akşam ojelerinizi makyajınızı temizler gibi temizleyen biriyseniz bu durum sizi pek etkilemez, fakat yoğun olup iki üç gün bir ojeyi kullanan biriyseniz bu durum sizin için ciddi bir eksi.
Ben de bu durumda gülü seven dikenine katlanır diyor ve ojemi severek kullanmaya devam ediyorum :) 


Not: Merak edenler için hemen söyleyelim Sally Hansen ojeler yetkili mağzalarda satılmakta olup fiyatları 13-15 tl arası değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder