20 Ocak 2013 Pazar

Beklenen Şirin Baba Geldi :) Kinder Surpriz Şirinler Koleksiyonu :)

20 Ocak 2013 Pazar
Evetttt bu post uzun bir zamandır yapılmayı bekliyor,nihayet fırsat bulabildim. Blogumu takip edenler bilir, şirinler koleksiyonumu tamamlayabilmem için sadece şirin babam eksikti ve ona ulaşabilmek için yaptığım post burada. Bu arayışımda boş umutlar verende oldu göndercem deyip göndermeyen de :)
Nihayet, sevgili Merve yardımıma koştu,kendisi çok tatlı bir blogger :)
Onun da gargamel ve şirinesi eksikti bende yalnızca gargamel vardı takas edebilecek bu yüzden gargamelle şirin babayı takas etmek konusunda hemfikir olduk.


Veeeee en sonunda ben şirin babaya kavuştumm :) Böylelikle koleksiyonum tamamlanmış oldu :)


Mervve'ye yardımlarından ötürü çok teşekkür ediyorum buradan :) Bu da aynı zamanda blogun faydaları vol.1 postu olsun o zaman :)


Koleksiyonu tamamlamışken fotograf çekip koymadan olmazdı tabii ki :)


Bu arada son bir duyuru yapayım elinde şaşkın şirin, uykucu şirin ya da güçlü şirin olup bebek şirinle takas etmek isteyenler hala iletişime geçebilir, bir arkadaşımın koleksiyonunun tamamlamaya çalışıyoruz,umarım o da en yakın zamanda şirin köyüne kavuşur :)






19 yorum:

  1. asıl ben teşekkür ederim, gargamel arayışımı sonlandırdığın için :)
    umarım arkadaşının da koleksiyonu en kısa sürede tamamlanır.. arada şirinlerle ilgili msjlar alıyorum eğer herhangi birinden bulursam mutlaka haber vericem :)

    YanıtlaSil
  2. Saol canım,haber verirsen çok mutlu olurum gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şirinler 1'den gargamel ve uykucu şirin fazla var mı? şirinler 2'den elimde fazla olanlarla takas yapabilirim.şirinler 2 gargamel,süslü şirin,vendy.
      mail adresim : mkaan25@hotmail.com

      Sil
    2. Güçlü şirine çok ihtiyacım var hiç bi yerde bulamıyorum elinde varsa fazla benle iletişime gecebilir misin? Mail:enskaradayi@gmail.com

      Sil
    3. Bu konuda yardımcı olamayacağım malesef, elinde güçlü şirin olan birileri iletişime geçecektir muhakkak. Umarım bulursunuz :)

      Sil
  3. Bi an çocukluğuma gittim sanki :))
    Bi kaç arkadaşımda yapmaya çalışıyordu,anlaşılan birçok fenomeni varmış :))
    Tamamlamanıza sevindim,favorim gargamel :))

    YanıtlaSil
  4. allahımm şirinlerini yesinler senin benim kız görmesin ama :))

    YanıtlaSil
  5. bende 2 adet gargamel iki adet sirin baba var takas etmek istiyorum ilgilenen halen varsa erdalagirman@hotmail.com eposta yazsın lütfen

    YanıtlaSil
  6. ben bu resimlerde uykucu sirini göremedim?

    YanıtlaSil
  7. merhaba ben şirinler serimi tamamlamak için şirine arıyorum...mail adresim guunnur_i@hotmail.com

    YanıtlaSil
  8. BEN 5 YAŞINDAKİ KIZIM İÇİN BEBEK ŞİRİN ARIYORUM. FAZLA OLAN VAR MI ACABA ?

    YanıtlaSil
  9. bende şaşkın şirin var ama nasıl gönderecegim onu bilmiyorumm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bana şaşkın şirin lazım göndrebilir misiniz acaba?

      Sil
  10. ben de sporcu ve uykucu şrin eksik eğer mail adresimi yazsam yardımcı olmak isteyen arkadaşlar bana yardım edebilirmi :D aise.bostan@gmail.com

    YanıtlaSil
  11. Merhaba, kız arkadaşım bu koleksiyonu biriktiriyor uzun zamandır.Bir tek Şirin baba ve Gözlüklü şirin eksiğimiz kaldı.Doğumgünü yaklaşıyor, hediyenin yanında bu şekilde bir sürpriz yapmak istiyorum ona.Bende bir yandan onun için topluyordum.Elimde 5 Adet Şirine 3 Adet Eli havada olan şirin ( tam adını bilemiyorum ) ve 3 Adest süslü şirin mevcut fazlalık olarak.Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba eli havadadan kastınız yatığı olan esneyen uykucu şirin mi acaba ? eğer oysa ben istiyorum size şirin babayı gönderebilirim didemyaskut@gmail.com mail adresim

      Sil
  12. Merhaba, kız arkadaşım bir süredir bu seriyi tamamlamaya çalışıyor.Şirin Baba ve Gözlüklü Şirin eksiğimiz var :) ve doğumgünü yaklaşıyor bende ona hediyenin yanı sıra eksik parçalarını vererek ufak bir sürpriz yapmak istiyorum.Bir yandan bende topladığım için,5 Adet Şirine, 3 Adet Süslü Şirin, 3 Adet Eli havada duran Şirin ( tam adını bilemiyorum :) ve1 adet grimsi kahverengi olan şirin var.Herhangi bir şekilde ( takas / alışveriş ) yardımcı olabilecek kişiler benimle iletişime geçerse sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. merhaba ya bnde seri yapmaya calısıyrm sadece şirine eksik yardımcı olursanız sevınırım. deryaozturk03@gmail.com

    YanıtlaSil