20 Temmuz 2012 Cuma

Ürün İnceleme; Ecotools Fırça Seti

20 Temmuz 2012 Cuma
Bazılarınız belki bilir Ecotools markasının ürünleri %100 geri dönüşümlü doğa dostu ürünler olarak bilinirler. Kendime çok uzun zamandır bir fırça seti almak istiyordum özellikle allık,pudra ve far fırçasına acilen ihtiyacım vardı. Anlayacağınız ihtiyaçtan ötürü araştırma işine giriştim.
Uzun bir süre bir çok fırça markası hakkında internet sayfalarında ve forumlarda yazılan çizilen her şeyi okudum. Araştırmamın sonucunda en çok tercih edilen ve memnun eden ürünlerin mac fırçalar olduğuna kanaat getirdim (gerçi bunu zaten biliyordum pek araştırmama gerek kalmadı). Zaten mac markası makyaj fırçalarıyla ayrı bir ünlü. Her ne kadar kalitesinden ve memnuniyetinden emin olsam da maalesef fiyatı bakımından bana pek hitap etmedi:) (malum öğrenci bütçesi) tek bir fırçası 50-100 tl arası bir şey.          Eeee, haliyle bu sevdadan vazgeçip diğer markalara yoğunlaştım aralarında benim en çok ilgimi çeken ve fiyat performans açısından bir hayli tatminkar bulunan ürünler Ecotools markasının makyaj fırçalarıydı.


 Haliyle bende gözümü karartıp Ecotools'un resimde görülen setini aldım.Bu seti öncelikli seçmemin sebebi içerisinde pudra fırçası,far fırçası ve concealer fırçasının oluşu kabuki fırçasını da allık fırçası olarak kullanıyorum ve böylece en acil isteklerimin hepsi birden yerine gelmiş oluyor :) Direk aldım diyorum çünkü bu fırçalar kapalı paket içerisinde olduğundan hiç bir şekilde deneme şansı yok. Neyse gelelim fırça setini aldıktan sonraki izlenimlerimize :) 

Öncelikle diyorum ki iyi ki bu fırça setini almışım çünkü fırça kılları inanılmaz yumuşak, yüzüme sürerken adeta keyif alıyorum desem abartmış olmam sanırım :) Ayrıca kıllarında hiç bir dökülme yıpranma yok (bu bir kaç markada başıma gelen bir şey olduğu için özellikle vurgulamak istedim) boyutları üstteki resimde gördüğünüz gibi biraz ufak çünkü bu set daha çok seyahat seti olarak üretilmiş.
 Sapındaki tahta zaten bir hayli kaliteli,organik ve geri dönüştürülebilir olduğunu söylememe ayrıca lüzum yok sanırım :) Ayrıca fırçalar içerisinde gereğinden fazla makyaj malzemesini hapsedip tüketmeme yönüyle de kalbimi çaldı, bunun yanında malzemeleri yüzde dağıtması da gayet orantılı ve doğal. 
Son olarak yanında hediye gelen küçük seyahat kılıfının da çok hoş ve kullanışlı olduğunu söylüyor ve bir daha ki ürün incelememizde görüşmek üzere diyorum :)

3 yorum:

  1. Allık fırçasına ihtiyacın olması normal zaten:D benimde böyle bir sete ihtiyacım var, bunu nereden alabilirim ??

    YanıtlaSil
  2. Ankarada Rossmann mağzalarında Eco Tools ürünleri satılıyor.Ortalama set fiyatı 40tl civarı.Diğer Setleriyle birlikte orada bulabilirsin.Set olarak almayacağım bana bir kaç parça lazım dersen bazı temel parçalar ayrı ayrı da satılıyor,fondoten fırçası,far fırçası vs.Onun dışında yurtdışı alışverişi yapma şansın varsa e-bay tarzı sitelerden çok daha ucuza getirttirebilme şansın var mesele güvenilir satıcı bulmakta.ortalama nakliye süreleri de 15 gün civarı oluyor.ortalama satış fiyatı 10 dolar civarı, oda yaklaşık 20tl falan yapıyor,çoğu satıcı ayrıca nakiye parası da alıyor fakat free shipping(bedava nakliye)yapan satıcılarda mevcut.Genellikle paypall ödeme şekli kullanılıyor.

    YanıtlaSil
  3. içinde allık fırçasının olduğu seti kullanıyorum ben de, çookk memnunum. cildi hiç tahriş etmiyor.

    YanıtlaSil