24 Eylül 2013 Salı

Yardım Lütfen..Mc Donald's Şirinler Kolleksiyonu

24 Eylül 2013 Salı
Herkese merhaba :) Yine bir şirinler kolleksiyonu sorunu ile karşınızdayım :) Bir süredir canla başla topladığım koleksiyonumun son şirini için yardım istiyorum sizden :) (ki çocuk menüsünden ve Mc Donald's dan gına geldi, hayır normalde de fast food seven bir insan değilim en kötüsüde bu galiba :(.. )
Kolleksiyonumun son eksik şirini aşağıda ki happy meal brosuründe görmüş olduğunuz usta şirin (elinde çekiç ve alet çantası olan) ve malesef ben bu şirini hiç bir yerde bulamadım :( 


Elinde olan ya da bulunduğu yerde Mc Donald's da bu şirini gören insanlık nağmına benimle iletişime geçsin :) (Not: ticari amaçlı teklifler değerlendirilmeyecektir!! )


4 yorum:

  1. maalesef bende 5 şirin eksik (şirineler, şirin babalar ve diğer kız) ama depolara bile sordurttum yok. artık mc donalds'da oyuncaklar değiştiği için bulamadım bir türlü. erkek arkadaşımın bir tanıdığı mc donalds da çalışıyor ne yaptıysa bulamadı, üstelik biz ararken hala bu oyuncaklar vardı. maalesef artık yeni oyuncaklar gelmiş ve önceden fazla fazla alanlar inanılmaz yüksek fiyatlara satıyorlar. makul bir miktara satan olsa almaya bile razıydım ama ne mümkün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende aynı durumdan muzdaribim :( 1.5 ay kadar önce 3 farklı şehirde olmak üzere aradım eksik şirinimi fakat ne mümkün ulaşamadım bir türlü :(

      Sil
  2. Yaa çok güzel MC D sevmediğim için mahrum kaldım :/

    YanıtlaSil
  3. Merhaba arkadaşlar kinder süprizden çıkan şirinlerden gözlüklü şirin yok.Sizde varsa resmini çekip gönderin

    YanıtlaSil