19 Ekim 2012 Cuma

Ankara H & M Armada Mağazası Açıldııııı :)

19 Ekim 2012 Cuma
Gün bitmeden duyurmak istediğim bir şey var ki, beni mutluluktan havalara uçurmuş:) Diyeceğim şu ki; H&M Hennes & Mauritz Türkiyede ki onuncu mağazasını aynı zamanda Ankarada ki üçüncü mağazasını Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olan Armada'nın yeni yapılan ek binasında açmış bulunuyor. Açılışı bugün yapılan mağazada açılışa özel sürpriz kampanyalar ve fiyatlar bir süre daha biz alışveriş severleri sevindireceğe benziyor.H&M in yeni tarzı ve dekorunun uygulandığı mağaza iki katlı olup (alt kat yanlızca kadınlar için :) ) 2.000metrekarede hizmet vermekte.



Mağazanın açılışında dünya ile aynı anda satışta olan ve Amerikalı şarkıcı Lana Del Rey’in yüzü olduğu “Sonbahar” kampanyasının en özel parçaları moda severlere sunulmuş.
Bence sizde Ankara'da yaşıyorsanız ve haftasonu için bir planınız yoksa, tercihinizi yeni açılan ek binasını görmek ve H&M in yeni konseptine ve sonbahar koleksiyonuna göz atmak için Armada alışveriş mağazasına uğrayabilirsiniz:)

1 yorum:

  1. Sırf Lana Del Rey tanıtımını yaptığı için bile gidebilirim bu mağazaya ayrıca fiyatlarıda çok uygun görünüyor. Gidilmesi gereken yerler listeme ekledim. :)

    YanıtlaSil